Laden Evenementen

Aanstaande Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

augustus 2020

Westfriese Waterweek

zaterdag 8 augustus: 13:00 - 17:00

Ook dit jaar zijn we weer paraat op de Nautische dag in Medemblik. Op zaterdag 10 augustus kunt u ons weer bewonderen op de Oosterhaven in Medemblik. Op de Oosterhaven in Medemblik verzorgen wij 's middags diverse lopende en stilstaande optredens! Het worden weer een gezellige dagen in Medemblik, u komt toch ook?

Meer weten »

Keltische middag

zondag 23 augustus: 13:00 - 19:00
Cultuurpark De Hout Alkmaar, + Google Maps

In verband met het Corona virus is dit evenement gecanceld. Keltische middag in Cultuurpark De Hout in Alkmaar met optreden(s) van miniband. De ATPD is ook van de partij! Komt u ook kijken en luisteren? Verder informatie en indeling van de dag volgt zo spoedig mogelijk. De muzieknis van Cultuurpark de Hout ligt in stadspark de Alkmaarder Hout (ook wel Alkmaarse Westerhout genoemd). Het park ligt aan de zuidkant van Alkmaar. Vanaf Alkmaar Ring West: neem afslag Centrum/MCA (Kennemerstraatweg) sla…

Meer weten »

oktober 2020

Lampionoptocht tijdens Alkmaars Ontzet

woensdag 7 oktober: 19:15 - 21:00
Binnenstad van Alkmaar,

In verband met het Corona virus is dit evenement gecanceld. Ook dit jaar mag de Arthur Troop Pipes and Drums de Lampionnenoptocht weer vergezellen. Op 7 oktober tussen 19.15-21.00 uur is de optocht in de binnenstad van Alkmaar (start Waagplein). U komt ons toch ook de kinderen met hun lampionnen aanmoedigen en naar ons luisteren?

Meer weten »

Grote middagoptocht Alkmaar

donderdag 8 oktober: 14:30 - 17:00
Binnenstad van Alkmaar,

In verband met het Corona virus is dit evenement gecanceld. Start om 14.30 uur vanaf Drafcentrum Alkmaar, Koning Willem-Alexanderlaan.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen
%d bloggers liken dit: