23 berichten.
Arjan Arjan uit Schagen schreef op 5 december 2022 om 19:53
Wij verheugen ons op het eerste optreden van Neef Dave, waterdragen kan hij al als de beste. 💪
Max de Ruiter Maxx uit Heino schreef op 30 september 2022 om 13:23
De ATPD is op 7 en 8 oktober 2022 weer aanwezig bij Alkmaar ontzet. Hoop dan weer van jullie sound te kunnen genieten.
Ruud de Langen Ruud de Langen schreef op 23 november 2021 om 18:08
Op zondag de 14e november heb ik voor het eerst met nagenoeg de hele band mee mogen doen met een buiten optreden in vol kostuum. We hebben met de band St. Nicolaas in Oosterleek ingehaald in het dorp. Ondanks, dat ik nog niet alle nootjes goed geslagen heb, heb ik onwijs genoten van dit optreden.
Willem van Goch Willem van Goch uit Den Helder schreef op 29 december 2020 om 14:21
Bedankt voor de mooie kerstkaart met de bijhorende wensen. Ik wens jullie allen veel gezondheid toe en hoop jullie weer een keer te kunnen zien in het post Corona tijdperk, die er ongetwijfeld aan gaat komen!
Duggy Mac Duggy Mac uit Argyll, Scotland schreef op 14 november 2020 om 16:40
Hello! Greetings from Scotland!I'm a fan of piping music, and i've got some news for you & your members.  It concerns the famous pipe music composer Pipe Major John McLellan DCM of Dunoon. My mother was his great niece, so recently i created a tribute website to the man & his music legacy. I also set up 2 Spotify Playlists to support my project and was pleased to find more than 50 tunes on Spotify. Here is the address: https://johnmclellandcm.weebly.com/ 
Berlinda van Westen Berlinda van Westen uit Bovenkarspel schreef op 18 augustus 2020 om 09:03
Op zaterdag 15 augustus 2020 is ons burenfeest met schots thema helemaal compleet gemaakt met doedelzak muziek in de verte, een optreden vanaf de Overhaal , en een privé optreden in de tuin. Erwin bedankt, wat een plezier en passie straal jij uit.
Sabine Sabine uit Alkmaar schreef op 23 februari 2020 om 08:51
Tijdens de trouwdag van mijn vriendin kwamen 2 heren, als verrassing voor het bruidspaar, doedelzak spelen. Het was een groot succes! Iedereen vond het prachtig. Bedankt heren!
Anja Anja uit Alkmaar schreef op 27 augustus 2019 om 22:49
Afgelopen zondag heb ik tijdens de Keltische middag genoten van jullie prachtig uitgevoerde muziek. Ondanks de warmte (!) hebben jullie een indrukwekkend optreden gegeven dat door een ieder enthousiast werd ontvangen. The Arthur Troop Pipes and Drums is een band waar Alkmaar trots op mag zijn. Het zou leuk zijn om jullie ook te zien optreden bij andere (Alkmaarse) feesten en evenementen maar ik hoop in ieder geval dat jullie volgend jaar weer van de partij zijn bij de Keltische middag in onze Alkmaarder Hout. Dat zou een mooie traditie zijn! Veel succes en graag tot ziens!
margeet margeet uit HEILOO schreef op 25 augustus 2019 om 19:31
Wat een mooie show die jullie in de Hout hebben gegeven SUPER
J. Schotanus J. Schotanus uit HOORN schreef op 10 augustus 2019 om 11:52
Wat een leuk artikel in het Westfries Weekblad. Ik wens jullie heel veel suc6 met het optreden en hoop dat het ondanks de harde wind en regen een geslaagd optreden mag worden.
Wullie Macmorland Wullie Macmorland uit Alkmaar schreef op 29 mei 2019 om 15:35
Heren, ik kom niet door met een contact bericht om met jullie te kunnen praten. Graag contact opnemen Wullie/ HIELANDER
Max de Ruiter Max de Ruiter schreef op 18 april 2019 om 14:05
Gisteravond genoten van het buitenoptreden.
herre herre uit alkmaar schreef op 16 maart 2019 om 12:01
ziet er allemaal netjes uit. blijf doorgaan
Erwin van Breemen Erwin van Breemen uit Enkhuizen schreef op 3 maart 2019 om 12:53
Waarde website-gast, U heeft onze website bezocht. U heeft wellicht genoten van de artikelen, foto's en films maar voordat u onze website verlaat daag ik u uit een reactie te plaatsen in het gastenboek!!!
P. Ruiter P. Ruiter uit Alkmaar schreef op 4 februari 2019 om 12:11
Afgelopen vrijdag hebben wij afscheid genomen van onze Schotse vriend Michael. Erwin van Breemen enorm bedankt voor de muzikale ondersteuning tijdens de ceremonie. Dit werd zeer gewaardeerd door de familie.
Kim Kim schreef op 16 december 2018 om 19:07
Vandaag mijn man kunnen verrassen voor zijn verjaardag door een fantastisch optreden van Erwin van Bremen!! Vanmorgen om 10u werden we gewekt door een doedelzak in onze achtertuin, wat was mijn man verrast, nogmaals dank Erwin dat je dit mogelijk maakte!! Groetjes Kim
Frida Frida uit Alkmaar schreef op 19 augustus 2018 om 21:31
Ik heb erg van de jubileumreis genoten! Nogmaals heel erg bedankt iedereen! Natuurlijk zouden we de ATPD niet zijn als we niet met elkaar kunnen lachen. Ik heb een paar uitspraken van onze reis samen opgeschreven. Dan kan iedereen hier nog lang van nagenieten: Gerard tegen Sander, op de boot, in een cabine zonder ramen, voor het slapen gaan: Wil jij de gordijnen even dichtdoen? De ATPD en serieus een jubileumfoto nemen: Gerard doet een meeuw na. Henk tegen Gerard: Jij spreekt ook alle talen he! Edward: Behalve betalen 😉 Chiel ons gerespecteerd oud band genoot welke afgelopen jaar is overleden had ons een fles whisky nagelaten, om te nuttigen tijdens deze bijzondere reis, waar hij eigenlijk bij zou zijn: We hebben met de aanwezigen leden een toost uitgebracht op Chiel, iemand die niet snel opgaf en altijd in was voor een geintje. Daarna hadden we natuurlijk een lege fles over op de boot. Al snel ontstond het idee van flessenpost. Meteen werd er ingevallen met de volgende opmerking: Ja, ons territorium afbakenen. Vervolgens: Met briefje erin: Tot ziens. Dan gooien we hem hier naar buiten. Klink!! Raam, kapot. (beeldspraak) Het volgende geopperde idee: Folder erin. Dit geheel heb ik geprobeerd vast te leggen op camera om uiteindelijk af te sluiten met vage foto's en de volgende opmerking: He rot camera! Ben lachen. Ik: Ik: Ja, je hoort het he. Dat ligt natuurlijk niet aan mij, evenals het niet aan mij ligt als ik vals speel maar aan de doedelzak. Frank: Het blijkt dat we niet alleen samen goed muziek kunnen maken, maar we kunnen samen ook goed op pad. De Arthur Troop Pipes and Drums: Musiceren door Vriendschap Groetjes, Frida
Jaap de Reus Jaap de Reus uit Alkmaar schreef op 17 augustus 2018 om 23:19
Iedereen enorm bedankt voor de prachtige jubileum trip die wij samen hebben mogen maken. Het was fantastisch, Trots op ons cluppie.
admin Admin schreef op 21 mei 2018 om 16:21
Wist je dat je nu ook de berichten kunt volgen via de RSS-feed. Probeer het eens uit en laat ons weten of het voldoet en functioneert.
admin admin schreef op 21 mei 2018 om 16:18
Ook de website van de ATPD is nu voorbereid op het nieuwe AVG-privacy reglement. Het reglement staat op de site en de formulieren zijn hier op aangepast.