Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
7 berichten.
Frida Romkes Frida uit Alkmaar schreef op 19 augustus 2018 om 21:31:
Ik heb erg van de jubileumreis genoten! Nogmaals heel erg bedankt iedereen! Natuurlijk zouden we de ATPD niet zijn als we niet met elkaar kunnen lachen. Ik heb een paar uitspraken van onze reis samen opgeschreven. Dan kan iedereen hier nog lang van nagenieten: Gerard tegen Sander, op de boot, in een cabine zonder ramen, voor het slapen gaan: Wil jij de gordijnen even dichtdoen? De ATPD en serieus een jubileumfoto nemen: Gerard doet een meeuw na. Henk tegen Gerard: Jij spreekt ook alle talen he! Edward: Behalve betalen 😉 Chiel ons gerespecteerd oud band genoot welke afgelopen jaar is overleden had ons een fles whisky nagelaten, om te nuttigen tijdens deze bijzondere reis, waar hij eigenlijk bij zou zijn: We hebben met de aanwezigen leden een toost uitgebracht op Chiel, iemand die niet snel opgaf en altijd in was voor een geintje. Daarna hadden we natuurlijk een lege fles over op de boot. Al snel ontstond het idee van flessenpost. Meteen werd er ingevallen met de volgende opmerking: Ja, ons territorium afbakenen. Vervolgens: Met briefje erin: Tot ziens. Dan gooien we hem hier naar buiten. Klink!! Raam, kapot. (beeldspraak) Het volgende geopperde idee: Folder erin. Dit geheel heb ik geprobeerd vast te leggen op camera om uiteindelijk af te sluiten met vage foto's en de volgende opmerking: He rot camera! Ben lachen. Ik: Ik: Ja, je hoort het he. Dat ligt natuurlijk niet aan mij, evenals het niet aan mij ligt als ik vals speel maar aan de doedelzak. Frank: Het blijkt dat we niet alleen samen goed muziek kunnen maken, maar we kunnen samen ook goed op pad. De Arthur Troop Pipes and Drums: Musiceren door Vriendschap Groetjes, Frida
Jaap de Reus Jaap de Reus uit Alkmaar schreef op 17 augustus 2018 om 23:19:
Iedereen enorm bedankt voor de prachtige jubileum trip die wij samen hebben mogen maken. Het was fantastisch, Trots op ons cluppie.
admin Admin schreef op 21 mei 2018 om 16:21:
Wist je dat je nu ook de berichten kunt volgen via de RSS-feed. Probeer het eens uit en laat ons weten of het voldoet en functioneert.
admin admin schreef op 21 mei 2018 om 16:18:
Ook de website van de ATPD is nu voorbereid op het nieuwe AVG-privacy reglement. Het reglement staat op de site en de formulieren zijn hier op aangepast.
Erwin van Breemen Erwin van Breemen uit Enkhuizen schreef op 4 april 2018 om 08:03:
En nu de site "levend" houden door middel van foto's korte filmpjes en interessante (kranten)artikelen.
Peter Wanders Peter Wanders schreef op 28 maart 2018 om 14:54:
Mooie site. Top.
Arjan Groot Arjan Groot uit Alkmaar schreef op 22 maart 2018 om 11:00:
Gefeliciteerd met de nieuwe website. Mooi resultaat en een mooi begin van het jubileumjaar. Ga zo door allemaal. Heel veel succes.
%d bloggers liken dit: