Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dodenherdenking gemeente Stede Broec

vrijdag 4 mei 2018: 19:15 - 19:30

Tegenover de hoofdingang van het gemeentehuis en zuidelijk van het winkelcentrum Het Streekhof, is een groot plein geschikt voor manifestaties.
Op dit plein zal een grote witte tent staan. Er is een erehaag van veteranen waartussen genodigden lopen richting de tent. Aan het begin van de erehaag staan de drie doedelzakspelers ter hoogte van de Rabobank wat gelegen is naast het gemeentehuis.

Het doedelzakoptreden begint vanaf 19.00 uur en duurt tot 19.20-19.25.

Na het doedelzakoptreden is de grote tent gevuld en volgen toespraken. De pipers gaan de tent in en sluiten aan in de plaats rust houding naast de veteranen. Om 19.50 uur gaan de veteranen uit de tent en steken in formatie het plein over om in pelotonformatie plaats te nemen. De drie pipers gaan niet met de veteranen mee maar gaan op eigen gelegenheid samen met genodigden naar het oorlogsmonument op het plein. Last post wordt uitgevoerd door veteranen.

Er zullen drie pipers hun medewerking verlenen bij de herdenking.

Gegevens

Datum:
vrijdag 4 mei 2018
Tijd:
19:15 - 19:30

Organisator

Veteraneninstituut Gemeente Stedebroek

Locatie

Gemeentehuis Stedebroec
De Middend 2
Bovenkarspel, 1611 KW Nederland
+ Google Maps

0 comments

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.